Dag 1 Juvass

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OKEJ, så idag var magisk. Vädret var på topp och stämningen var kanon. Åkningen gick rätt bra fastän det bara är första dagen för säsongen. Vi börjar detta läger med att köra friåkning, vilket jag kommer fortsätta med imorgon. Jag vill inte stressa mig in i bana för tidigt utan först komma in i tekniken i friåkningen.
Jag kände mig så lycklig idag, och att åkningen stämde bra gjorde ju allting lite bättre. Underlaget var rätt mjukt i början men tränarna var duktiga och saltade och då fick vi till ett bra underlag. Denna säsong kunde inte ha börjat bättre!

Just nu sitter vi och spelar kort med tjejerna. Vi är ett riktigt härligt tjejgäng på skolan detta år vilket jag tycker känns kanon. Nä nu måste jag sluta skriva och börja koncentrera mig på spelet annars blir det nog totalförlust för mig, hehe..

OKEI, så tämä päivä oli aivan maaginen. Aurinko paistoi, taivas oli ihanan sininen ja fiilis oli katossa. Laskut menivät aika hyvin, vaikka onkin vasta ensimmäinen päivä tällä kaudella. Minä olin niin iloinen tänään, kaikki oli niin hyvin ja laskut menivät hyvin, mikä totta kai paransi mieltä vielä enemmän. Pinta oli aika pehmeä alussa mutta meidän valmentajat olivat ahkeria ja suolasivat meille. Tämä kausi ei olisi voinut alkaa paremmin! :)

Tällä hetkellä pelataan kortteja kaikkien tyttöjen kanssa. Meillä on huippu tyttöporukka meidän koulussa tänä vuonna. No nyt minun pitää keskittäytyä peliin, kuulemisiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11913085_10203765920503171_1570273187_n 11928685_10203765920823179_828682810_n