Äntligen

image


Nu är det äntligen dagen D då jag får åka skidor igen! Vi är alltså i Norge och kommer stanna här i 12 dagar. Långt läger men det är bra för då kommer man in i skidåkningen ordentligt.  Förra året såg det ut SÅHÄR de första dagar. Håller tummarna för bra väder och hårt underlag!
Trevlig måndag och allihopa och kom ihåg att måndag betyder alltid en ny vecka med nya möjligheter 👍


Nyt on vihdoin se päivä millon pääsen jälleen suksille. Olemme siis Norjassa ja tulemme olemaan täällä 12 päivää. Pitkä leiri mutta se on hyvä, silloin pääsee hyvin tekniikkaan sisään.  Viime vuonna meidän ensimmäiset päivät näyttivät Tältä.  Pidän peukkuja että
jäätiköllä on hyvä sää ja kova pinta.
Hyvää maanantaita kaikille ja muistakaa että maanantai on sama kuin uusi viikko ja uusia mahdollisuuksia 👍