Drömmer mig tillbaka till..

DSC_1646#1 DSC_1644#1
Detta och denna underbara tjej! Denna dag reser vi till Juvass. Vägen är alldeles för lång och det känns som att kroppen domnar bort totalt. Vi har åkt nu i 8 timmar och vi har 250 km kvar. Det som inte får glömmas är att vi kör i Norge så vi kör inte många gånger över 80 km/h. Som tur är vi ett riktigt bra gäng här i bilen så tiden går ändå rätt så fort!

Har försökt uppehålla mig själv under resan och bl.a kollat igenom alla bilder från senaste veckorna.  Det var en väldigt social tid för min del, träffade mycket kompisar och familj, synd bara att tiden tar alltid så fort slut. Blev i varje fall påmind över hur härliga människor jag har i mitt liv <3
Jag tror det är bra att ibland stanna upp och reflektera över hur bra man har det och hur härliga människor man har runt omkring sig, då uppskattar man allt ännu bättre :)!


Tällä hetkellä haluisin juoda tuota kahvia minun ihanan ystävän Cessin kanssa, mutta oikeestihan minä istun autossa.
Tämä päivä on matkapäivä, pitkä semmonen. Olemme ajanut jo 8 tuntia ja meillä on vielä 250 km jäljellä. Pitää myös muistaa että ajamme Norjassa ja täällä ei aja monta kertaa yli 80 km/h.


Matkan varrella ehdin katsoa läpi kuvia viimeisistä viikoista, mitkä oli hyvin sosiaaliset viikot minulle. Vietin paljon aikaa ystävien ja perheen kanssa, harmi vaan että aika rientää niin nopeasti. Anyway, sain hyvän muistutuksen miten ihania ihmisiä minulla on elämässäni <3
Mielestäni on tärkeetä joskus pysähtyä ja miettiä miten hyvä elämä oikeasti on ja miten onnellinen saa olla että on niin huippuja tyyppejä elämässän. Sillon sitä elämää arvostaa vielä enemmän :)