Time To Say Goodbye

IMG_0294

Igår packade jag Renaulten full med väskor, sade hejdå åt familjen och vännerna och började resan mot Tärnaby. Min sommar är över för detta år, och det är med lite blandade känslor jag lämnar Finland. Det ska bli så roligt att komma till Tärnaby och åka på läger ( äntligen skidåkning!!) och såklart att träffa Linus och alla vänner. Samtidigt hade jag gärna stannat hemma en stund till, känns inte som jag hunnit träffa alla jag vill träffa och göra allt jag vill göra, men jag tror att jag skulle nog känna likadant oavsett hur länge jag hade varit i Finland. Just nu sitter jag på båten som tar mig från Vasa till Umeå, räknar med att vara framme i Tärnaby vid 17 ikväll, svensk tid.

Eilen pakkasin Renaultiin kaikki tavarat, sanoin heippa perheelleni ja ystäville ja aloitin matkan kohti Tärnabyytä. Minun kesäni on ohi tältä kertaa ja lähden takaisin Tärnbyyhyn  " with mixed feelings". Tulee olemaan niin kivaa olla taas Tärnabyyssä ja vihdoin mennä lumille, ja tottakai nähdä Linusta ja kaikkia kavereita. Samalla olisin voinut jäädä vielä Suomeen, sillä tuntuu etten ole ehtinyt tehdä kaikkea mitä haluaisin, ja nähdä kaikkia kavereita. Luulen kylläkin että ihan sama miten kauan olen Suomessa, minulla tulee aina olemaan samanlainen olo kun pitää lähteä sieltä pois.
Tällä hetkellä istun lautalla joka vie meidät Vaasasta Uumajaan. Jos kaikki menee suunnitelman mukaan olen perillä 17 illalla, ruotsin aikaan. </sp