Sommarbilder

Denna sommar har, som jag tidigare skrivit, varit underbar. Ni har fått följa med på en del av allt jag gjort, finns mycket som händer som inte visas här på bloggen. Hoppas ni tycker det varit roligt att hänga med på min sommar och nu hoppas jag ni är taggade på lite SNÖbilder för nästa vecka är det snö som gäller ;)
Tänkte inte göra någon större tillbaka blick på sommarn men här får ni några bilder som tar oss tillbaka till några fina sommardagar. Vill tacka min familj och mina vänner samt kollegor för en supersommar <3

Tämä kesä, on niin kun olen ennenkin kirjoittanut, ollut mahtava. Olette saaneet tulla mukaan osaan kaikesta mitä olen tehnyt, kaikki ei totta kai näy täällä blogissa. Toivottavasti olette pitännyt olla mukana minun kesän aikana ja nyt toivon että olette innoissaan näkemään vähän LUMIkuvia! ;) Ensi viikolla täällä tulee olemaan niitä paljon!
En ajatellut puhua tästä kesästä siitä enemmän, alla vähän ihania kesäkuvia vielä. Iso kiitos perheelle, ystäville ja työkavereilla ihanasta kesästä <3OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_0806

DSC_0852

IMG_0009

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_0934

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_1265

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P1000458

IMG_0252