Helgen i Bilder

DSC_1577

IMG_20150815_142253

DSC_1579

Lite bilder från min superhelg. Började med att springa svettiga intervaller med mamma, därefter direkt till Kampen där jag mötte upp mina kollegor från Breidablick för en avslutningsmiddag. Vår chef bjuder oss på middag varje år när säsongen är slut och det är alltid lika roligt, vi är ett riktigt toppengäng, som ni kan se ;) Fick även ett diplom, blev nominerad till årets soffpotatis. Som ni säkert förstår var det en väldig ironisk nominering, jag är inte direkt känd för att vara den lugna typen hehe.
Vähän kuvia minun superviikonlopusta. Aloitin viikonlopun juoksemalla  intervalleja äidin kanssa, sieltä suoraan Kampeniin missä tapasin minun Breidablick- työkaverit. Meillä oli kesän loppupäivällinen ja oli, niin kuin aina, superhauskaa. Saatiin jokainen oma kunniakirja ja minua äänestettiin vuoden sohvaperunaksi. Kuten varmaan ymmärrätte se oli hyvin iroonisesti, en ole oikein tunnettu siitä että olisin rauhallinen tyyppi hehe. 

DSC_1611
Lördag var en dag jag väntat länge på, Nämligen konsertdags! Vi var ett härligt förväntansfullt gäng som åkte till Ekenäs, jag och min vän Cessi, Mamma och Pappa samt mina gudföräldrar Till och Sussi. Deras dotter Linn var väldigt saknad men hon hade tyvärr inte möjlighet att följa med.
Tomas Ledin och Måns Zelmerlöw uppträdde ute i Stallörsparken i Ekenäs och vilken show, så grymma artister! De som känner mig eller hängt med här en tid vet att Tomas Ledin hör till en av mina absoluta favoritartister. Jag kan i princip varenda litet ord till alla hans låtar ;)
Lauantai oli päivä jota olin odottanut kauan, nimittäin lähdettiin Tammisaaren katsomaan Tomas Ledin ja Måns Zelmerlöw livenä. Ai että miten taitavia artistejä ne on, niin hyvä show ettei huhhu. Kuten varmasti joku teistä tietää Tomas Ledin on yksi minun ihan suosikkiartisteistä, osan kaikki laulut ulkoa hehe. 

DSC_1605

DSC_1599

IMG-20150815-WA0008
Som ni kan se, hade vi väldigt roligt!

DSC_1616
Snapchat-5278272910639824042

IMG_20150816_114034
Söndagen spenderade vi på landet, jag passade på att simma mycket när det äntligen blivit varmt vatten, så skönt.
Sunnuntai vietettiin mökillä. Käytin mahdollisuutta uida paljon nyt kun vesi vihdoin oli lämmintä. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_1631

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denna superbrunch började vi söndagen med, inte illa va?