Pjäxor, Alpingaraget och Café Fino

imageDenna dag har varit väldigt händelserik. Mina egna pjäxor var försvunna någonstans i Stockholm,  så det var med en lite lätt panik som vi ringde runt och försökte hitta dem. Nu är de som tur hittade så läget är lugnt igen. Vi har hållit på hela morgonen / dagen och fixat ett par helt nya pjäxor åt mig med Magnus. Mycket trixande,  men åh vad bra det blir!!
Just nu är jag på lunchpaus innan jag ska tillbaka dit och fortsätta med pjäxorna.  Ramlade in i misstag på ett litet Café vid namn Café Fino som ligger på Roslagsgatan. Ett bra tips om någon rör sig i närheten, nyrenoverat med god och prisvärd mat.

Tämä päivän on ollut hyvin tapahtumarikas. Minun omat monot olivat kadoksissa aamulla jossain täällä Tukholmassa,  ja vähän tuli kyllä huolestunut olo. Onneksi monot löyty ja kaikki on hyvin.
Tämän aamun/ päivän olemme Magnusin kanssa laittanut kuntoon minulle ihan uudet monot. Paljon säätämistä, mutta ai että kun tulee hyvää tulosta!
Tällä hetkellä olen lounastauvolla ennen kun jatketaan monojen laittamista.


image