Magisk måndagkväll

DSC_1523
Vissa kvällar är bättre än andra, så är det bara. Min måndagkväll  var en såndär speciell kväll. Kvällen spenderades med en av mina allra närmaste vänner, Maria. Vi packade med oss middag och så gick vi till en strand i Helsingfors och åt middagen med havet som utsikt. Jag njöt så mycket, allt var verkligen perfekt och det var galet roligt att få hänga med Maria igen. Ibland behövs det inte så mycket mer än en fin miljö, en person du tycker om och lite god mat, då kan det inte gå fel.  Denhär kvällen kommer jag helt säkert minnas en kall januari kväll :)

Jotkut illat ovat paremmat kuin muut, niin se vaan on. Minun maanantai ilta oli juuri semmonen. Söin päivällistä meren ääressä hyvän ystäväni Marian kanssa. Nautin niin paljon siitä illasta, kaikki oli niin hienoa ja oli tosi kivaa viettää aikaa Marian kanssa. Tämän illan tulen varmasti muistamaan kun on kylmä Tammikuu ilta :)

DSC_1525
DSC_1522DSC_1529