Måndagsintervaller

imageHej Måndag och alla ni därute!
Denna måndag kickade vi igång med att springa tokjobbiga backintervaller. Jag tänker inte ljuga,  jag tycker det är SÅ tungt att springa löpintervaller. Jag känner mig inte som dendär lätta fjärilen som flyger fram, mer som en elefant ;) Däremot kämpar jag på som en tiger och försöker ta i allt vad jag kan och lite mer. Innerst inne gillar jag backintervaller, för att då får man använda sig av varenda lilla muskel i kroppen för att kämpa sig uppåt och tycker själv att det är lättare att "pusha" sig framåt då man känner ett motstånd.  Brukar ni springa intervaller,  och isåfall,  gillar ni mer att springa på rak mark eller uppför? Prova! Ni kanske lär er något nytt om er själva :)
Ha en fin måndag allihopa!

Hei Maanantai ja kaikki te siellä ulkona!
Tämä aamu aloitin juoksemalla mäkiintervalleja. Oli niin rankkaa ja haastavaa. En aio valehdella, intervallit on mielestäni tosi rankkoja, eikä minulla ole mikään superkevyt olo (enemmän semmonen elefanttiolo, hehe). Mutta sen voin sanoa että taistelen eteenpäin kuin tiikeri ;)
Joku osa minusta silti pitää noista mäkiintervalleista kun siinä saa kunnolla haastaa itseensä. Jos saan valita niin juoksen mieluiten mäkiintervalleja enkä intervalleja esim.  juoksuradalla. Juoksetko sinä joskus intervalleja, ja jos juokset, pidätkö enemmän mäkiintervalleista vai "suoran maan" intervalleista?
Hyvää maanantaita kaikille!

image