Magisk Solnedgång

IMG_0344
Denna dag har varit SÅ bra! Idag hade vi en ny lärare vid namn Jenni, som har lärt oss mycket om anatomi och kroppens olika rörelsefunktioner. Personligen tycker jag sånt är superintressant, så jag har verkligen sugit in som en svamp, all information vi fått.
Tänkte att jag istället sammanfattar mina upplevelser i ett inlägg imorgon, när yogavistelsen är över, än att skriva om dag för dag, så som jag lovade att göra igår. Just nu är jag så trött att ögonen går i kors, så avslutar detta korta inlägg med bilder på den vackra solnedgången och så hörs vi ordentligt imorgon istället :)

Tänään on ollu NIIN hyvä päivä. Meillä oli tänään uusi opettaja nimeltään Jenni, joka opetti meille eri kehon liikkuvuusjuttuja ja anatomiaa. Kaikki anatomiaan liittyvää kiinnostaa minua hirmun paljon, joten oli kivaa oppia uutta tänään.
Ajattelin että kirjoitan yhteenvedon omista kokemuksistani huomenna kun olemme tulleet kotiin, enkä päivä päivästä kun ensin ajattelin. Nyt olen niin väsynyt että silmät menevät melkein riistiin, joten päätän tämän lyhyeen kirjoitukseen upealla auringonlaskulla mitä nähtiin tänää. Kirjoitan sitten lisää huomenna :)

IMG_0347 IMG_0349 IMG_0351