Yogadagar

Hejhaloo!
Tänkte jag skulle ta med er på en liten rundtur på dethär retreatcentret som vi är på, så ni får en liten uppfattning vad för typ av ställe detta är.

Hei!
Ajattelin näyttää teille vähän miltä täällä näyttää joten saatte jonkun kuvan että mikä paikka tämä oikein on.

IMG_0314

Här sover jag! Jag och mamma hade tur och fick dela på ett två personers rum. Tycker själv att det är lättare att koppla av, om jag får bo med någon som jag känt hela livet, än att placeras i ett stort rum med många, speciellt eftersom vi är på dagarna rätt tätt inpå resten av gruppen.

Täällä minä nukun! Minä ja äiti saatiin onneksi oma huone meille. Mielestäni on helpompaa rentoutua jos saan asua jonkun kanssa jonka olen tuntenut koko elämäni aikana, kun että asuisin monen muiden kanssa. 
IMG_0316
Sådanahär finns det i typ varje fönster. Kallas väl drömfångare om jag inte är helt ute och cyklar?

Tämmösiä on melkein joka ikkunassa. Ruotsiksi niitä kai kutsutaan drömfångariksi mutta en kyllä tiedä suomenkielistä sanaa .. :)?
IMG_0340
Här ser ni yogasalen som vi spenderat största delen av dagen i. Vi är 25 deltagare så det är rätt trångt, men det fungerar bra!

Täällä näette yogasalin missä olemme olleet suurimman osan päivästä. Meitä on 25 osallistujaa, joten on vähän ahdasta mutta se toimii hyvin!

IMG_0324
Här ser ni en del av huset vi bor och yogar i.
Tässä näette osan talosta missä asumme ja yoogaamme.
IMG_0325 IMG_0328

IMG_0318IMG_0330
Som ni kan se, är detta ställe TOTALT mitt ute i ingenstans. Du får vara rätt duktig om du i misstag tappar bort dig hit. Men det är ju så det ska vara, hade nog varit svårt att komma in i rätt stämning om det varit en motorväg precis bredvid.

Kuten näette, tämä paikka on keskellä ei mitään. Saat kyllä olla aika taitava jos eksyt tänne vahingossa. Mutta niinhän pitääkin olla, olisi varmaan vaikeeta päästä oikeeseen tunnelmaan jos vieressä olisi moottoritie.

DSC_1486 Maten här är vegetarisk och väldigt god. Tycker personligen att man får äta mer mat för att bli mätt, när maten är vegetarisk och består mestadels av grönsaker, men jag  tycker det är roligt och intressant att få prova på nya rätter.

Ruoka mitä täällä tarjotaan on vegetaarista ja hyvää. Mielestäni saa syödä isompia annoksia jotta tulee vatsa täyteen, kun on vegetaarista ruokaa joka koostuu eniten vihanneksista, mutta samalla on mukavaa kokeilla uusia ruokakokemuksia!
DSC_1494
N
u vet ni lite hur det ser ut här, hittills har det varit en väldigt lyckad resa. Imorgon ska jag berätta lite mer om vad vi gjort och hur det gått för mig personligen. Tidig väckning väntas imorgon med ett yogapass redan 7.30 på morgonen! Godnatt <3

Nyt tiedätte miten täällä näyttää. Huomenna kerron lisää mitä olemme tehneet ja miten minulla on mennyt täällä. Huomenna odottaa aikainen herätys, ensimmäinen yoga tunti alkaa jo 7.30! Hyvää yötä <3