Villa Mandala

imageOkej, nu är vi framme i Lovisa,  på Villa Mandala som är ett yogacenter som jag och mamma ska spendera helgen på. Här kommer vi lära oss olika sorters yoga, äta god fräsch mat och försöka bara ha det allmänt härligt.  Har sett fram emot denna resa i 8 månader så känns så kul att äntligen vara här. Jag fick denna resa i julklapp så därav den långa väntan.
Visade sig vara väldigt vackert här och jag har som tur med mig systemkameran så mycket bilder utlovas.
Ha en härlig torsdag kväll allihopa <3


Okei nyt olemme tulleet perille tänne Lovisaan ja Villa Mandalaan. Tämä on yogakeskus missä tulemme viettämään tämä viikonloppu. Täällä tulemme oppimaan erilaisia yogamuotoja, syödä hyvää ruokaa ja voida muuten vain hyvin :)
Olen odottanut tätä reissua 8 kuukautta joten tuntuu kivalta että vihdoin ollaan täällä. 
Hyvää torstai iltaa kaikille <3