Hinner inte med

imageHej!
Dagarna bara springer fram, hinner knappt med. Just nu sitter jag och väntar på Jari, vi ska ha ett litet möte innan jag ska iväg och träna med Terhi. 
Senare idag åker jag och mamma iväg till Lovisa på en yogaweekend, mer om det senare. Inlägget om Air Yogan är också påväg, allting blev bara lite rörigt med allt nya och roliga med Renault, vilket ni säkert kan förstå! :)
Hörs sen!

Hei!
Päivät vaan lentävät eteenpäin, en ehdi ihan mukaan hehe. Tällä hetkellä istun odottamassa että minun pieni kokous Jarin kanssa alkaa ennen kun lähdetään treenaamaan Terhin kanssa.
Myöhemmin tänään lähdetään äidin kanssa yogaweekendille, mistä kerron lisää myöhemmin! Kirjoitus Air Yogasta on myös tulossa, kaikki meni vähän sekaisin nyt kun oli niin paljon uutta ja kivaa Renaultin kanssa, minkä varmasti ymmärrättekin.
Kuulemisiin :)