RENAULT SUOMI

IMG_0297
Okej, jag vet inte vart jag ska börja. En av de viktiga grejerna jag hållit på med senaste tiden är att jag varit i kontakt med RENAULT FINLAND. Efter många timmar av funderingar och diskussioner har vi kommit fram till en riktigt bra lösning. Jag ser RENAULT som ett växande märke i toppklass, som har höga mål. Lite som jag ser mig själv, en person som har ett stort mål, att ta sig upp till toppen, och som hela tiden vill förbättras.
Idag skrev jag på kontraktet och började mitt samarbete med Renault. Jag är otroligt stolt och tacksam för att Renault vill samarbeta med just mig. Fram till oktober kommer jag köra en Renault Megane, därefter kommer jag få min egentliga bil som kommer vara en Renault Kadjar, som är en SÅ häftig bil. Mer om den kommer ni absolut få läsa om! Nu måste jag få smälta detta nya samarbete, svårt att koncentrera sig p.g.a. alla positiva känslor!

Okei, en tiedä mistä aloittaisin. Tänään tapahtui jotain todella eritystä. Olen kesän aikan neuvotellut RENAULT SUOMEN kanssa. Monen keskustelun jälkeen sovittiin yhdessä hyvä yhteistyösopimus. Tänään allekirjoitimme paperit ja näin yhteistyö Renaultin kanssa alkoi. Olen hyvin kiitollinen ja ylpeä siitä että Renault haluaa tehdä yhteistyötä juuri minun kanssa. Renault on merkki joka haluaa haluaa edistyä ja nousta sarjansa kärkeen, ihan niin kuin itsekin.
Lokakuun loppuun asti tulen ajamaan Renault Megania ja sitten vaihdan Renault Kadjaarin, mikä on NIIN siisti auto. Lisää siitä saatte ihan varmasti lukea! Nyt minun pitää saada vähän aikaa sulattaa kaikkea mitä tänään on tapahtunut. Ymmärrättekö kuinka suuri asia tämä on minulle? :)

IMG_0296
 IMG_0307 IMG_0282