Power Day

imageIdag är en riktig superdag! Tränade ett styrkepass som gick bra, fick bra pump i musklerna. Känns som att det var länge sedan jag var på gymet, fastän det nu egentligen bara är en vecka sedan, nå kul i varje fall! Har ju blivit mest uteträning senaste tiden så det var gött med lite omväxling.
Därefter mötte jag upp två saknade vänner på stan och spenderade så mycket tid som jag hann med dem innan det var dags för mig att gå på AIR YOGA, vad jag tyckte om det får ni veta senare, så kolla in bloggen ofta! ;)
Nu är jag utsvulten och väntar på att vi ska äta middag, hörs senare <3

Tänään on oikein superpäivä! Treenasin voimatreenin joka meni hyvin. Kivaa treenata salilla taas, on tullut viimepäivinä eniten treenattua ulkona.
Treenin jälkeen tapasin pari kaveria ja me vietettiin laatuaikaa yhdessä. Kuudelta menin kokeilemaan AIR YOGAA, minun ajatuksia siitä saatte tietää illemalla, joten pysykäähän kuulolla!
Nyt minulla on hirmu nälkä ja tässäkin odottelen että ruvetaan syömään, Kuulemisiin <3