Sköna dagar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Riktiga sköna dagar denna helg. Har försökt ta det lugnt och återhämta mig från jobbveckan. Solen har även visat sig så jag passade på att ta lite sol. Så underbart att få känna lite värme, har inte blivit direkt överflödigt av det denna sommar. Gäller att uppskatta de soltimmar man får, det ger så himla mycket energiiii!

Ihania päiviä meneillään. Olen yrittänyt ottaa rauhallisesti jotta palautuisin viimeisestä työviikosta. Aurinko on näyttänyt ahkerasti itseään mikä totta kai ilahduttaa mieltä! Niin ihanaa kun saa tuntea vähän kesälämpöä, sitähän ei ole ollut mitenkään ylimääräsesti tänä kesänä. Pitää muistaa ottaa kaiken irti jokaisesta hetkestä kun aurinko paistaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Livsnjutare!

DSC_1449

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens första träningspass var balans. Filmade lite så ska se senare idag om det blev något vettigt. Har vi tur så dyker det upp en kort balansfilm inom kort! Nu ska jag fortsätta med mina sponsoransökningar och sedan är det dags för dagens andra träningspass, bål!
Päivän ensimäinen treeni oli tasapainoa. Kuvasin pienen pätkän videolle niin katsotaan jos siitä tuli jotain näyttämisen arvosta. Jos meillä on tuuri, voin näyttää teille pienen tasapainovideon myöhemmin. Nyt minun pitää jatkaa sponsorointihakemuksien kirjoittamista ja sitten on aika treenata päivän toinen treeni, core!