Hejdå min fina bil

image
Minns ni bilden? Den är tagen på dagen då jag fick nycklarna i handen till bilen, åh vad jag var glad och stolt då!

Igår sålde jag min bil. Min pappa var väldigt snäll och hjälpte mig förhandla ett bra pris för bilen och nu är det någon annan som får vara en lycklig ägare till denna pärla. Lite sorgset måste jag erkänna att det känns. Man fäster sig på något konstigt sätt till sin första egna bil.
I framtiden kommer jag ha en riktig superbil, mer om det får ni veta i höst!!  Spännande spännande.. ;)


Eilen minun autoni myytiin. Isä auttoi minua neuvotteluissa ja loppujen lopuksi saatiin hyvä diili. Pakko tunnustaa että tuntuu vähän surulliselta että ensimmäinen autoni on myyty, mutta ei se mitään.
Seuraava autoni tulee olemaan oikeen superauto, lisää siitä saatte tietää syksyllä ;)!