Ibland blir det en krasch

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilden har egentligen inget med inlägget att göra, tyckte mest att den var fin ...:)
Hej!
Ber om ursäkt för dålig uppdatering igår men humöret var inte direkt på topp så jag tror det var bäst så. Om vi spolar bakåt lite så ska jag uppdatera er.
Igår steg jag upp tidigt för att hinna träna ett tufft intervallpass innan det var dags att köra till jobbet. Mamma hade lagat supertidig frukost åt mig så jag hann smälta maten innan passet. Passet gick bra, jag fick upp en bra fart under intervallerna och hann återhämta mig rätt bra mellan varje korta vila. På den åttonde intervallen hände något tråkigt. Jag halkade och flög ner i spagat och slog det bakre knät fullt in i ett berg. Där blev jag sedan och träningen fick avslutas. Som tur visade det sig väldigt fort ( väldigt bra med en mamma som är superduktig läkare) att det bara var en mjukdelsskada. Igår var mitt knä som en ballong, svullet som bara vad och blått. Att röra sig var väldigt svårt och kände mig inte helt på topp.
Innan jobbet hann jag åka och hälsa på min vän Cecilia, vilket var bra för då fick jag något roligt att tänka på!
Idag går det bättre med knät och svullnaden har lugnat ner sig lite. Nu hoppas jag detta går fort över så att jag kan fortsätta träningen ! :)

Hei!
Pyydän anteeksi että täällä oli niin hiljaista eilen, oli vähän rankka päivä eilen joten ei tullut kirjoitettua mitään.
Eilen heräsin aikasin jotta ehtisin treenata ennen kun oli aika lähteä töihin. Suunitelmassa oli rankka intervalli-juoksu treeni. Treeni meni hyvin, sain hyvin vauhtia ylös ja pulssi laski aika nopeasti pienellä lepoajalla. Kun juoksin kahdeksannes intervalli tapahtui jotain tyhmää.. Liukastuin ja kaaduin niin että vasen polvi törmäsi suoraan kallioon. Siihen minä sitten jäin ja piti keskittää treeni. Onneksi polveen tuli vain pieniä vammoja mikä menee varmasti nopeasti ohi mutta tottakai harmittaa. Eilen polveni oli turvonnut ja sininen kuin ilmapallo, ja minulla oli vaikeeta liikkua. Tänään liikkuminen toimii jo paremmin ja polvi ei ole yhtä turvonnut. Nyt toivon että tämä menee nopeasti ohi jotta voin jatkaa treenejä!