Från vilodag till styrkedag

IMG_0162 IMG_0163 IMG_0166 IMG_0169
Igår var jag tvungen att ta en ofrivillig vilodag. Resan och lite sömn tröttade ut kroppen och att träna var tyvärr ingen möjlighet. Min lilla tjorv tyckte dehär med vilodag var himla bra för då kunde man leka och vila sig i blåbärsriset.
Idag är känslan i kroppen däremot mycket bättre och på schemat står ett styrkepass! Jag är kvar på landet, är ingen idé för mig att åka via hem eftersom jag har betydligt kortare väg härifrån till jobbet imorgon. Det märks att man är på landet för gymet öppnar först kl. 15, så det blir en lite senare träning idag. Nå nu ska jag börja åka mot gymet, hejåhåå!
Ps. Jag har inte glömt bort inläggen om mina favorit- bålövningarna som jag lovade er, de kommer nästa vecka!

Eilen minun oli pakko ottaa lepopäivä sillä matkustaminen ja vähäinen uni väsytti kehoa. Tänään fiilis on paljon parempi ja suunitelmassa lukee että tänään on voimapäivä! Olen vielä landella sillä minun ei kannata lähteä graniin täältä, minulla on paljon lyhyempi matka huomenna töihin täältä kun kotoota. Huomaa että olen maalla sillä täällä kuntosali aukeaa vasta kello 15, joten päivän treeni on vähän myöhäisempi treeni. No nyt on aika lähteä, mooi!
Ps. En ole unohtanut suosikki-core liikkeet kirjoitukset mitkä lupasin näyttää teille, ne tulee ensi viikolla!