MTB på Fjället

P1000645P1000513
Hoppas ni är redo för en riktig bildbomb, för här har ni en! Dessa bilderna lovade jag visa er för någon dag sedan och nu har jag äntligen fått fram dem. Bilderna är från dagen vi cyklade på fjället. Vi cyklade alltså, lite uppför, men mest nerför fjället på små stigar med cyklar från CykelochFiskeCenter i Hemavan.
Naturen är ju helt fantastisk, vilket är något ni säkert börjar vara med på vid dethär laget, så en hel del bilder på naturen finns också.

Toivottavasti olette valmiina isoon kuvakavalkaadiin! Nämä kuvat lupasin näyttää teille, ja tässä ne nyt tulevat. Kuvat ovat meidän pyöräilypäivästä kun pyöräiltiin, vähän ylöspäin, mutta eniten tunturia alas. Luonto oli jälleen kerran kaunis, joten luontokuvia tulee tottakai myös näytettyä. 
P1000523 P1000541 P1000550 P1000552 P1000558
P1000578P1000564 P1000567
I början när vi kommit upp på fjället var jag lite skeptisk till cyklingen, eftersom Linus tog mig direkt på en rätt stenig, smal stig och mina pedaler fastnade konstant någonstans. Hups, kände jag, det var visst mycket svårare än jag trodde. "Bara kör" sa han och så visade han exempel, haha.
Som tur lärde man sig snabbt och koncentrationen var på 100 %. Redan andra svängen var det lättare och betydligt roligare. Väldigt bra koordinations- balans och tuffhetsträning, man måste våga ta lite risker, då blir det extra roligt. Jag tyckte det var kul att testa något nytt. Det här vill jag absolut göra på nytt och bli bättre på!

Alussa olin vähän epäilevä pyöräilyä kohtaan, kun Linus melkein heti otti minut vaikealle, kapealle polulle täynnä kiviä.
Hups, ajattelin, ehkä tämä olikin vähän liian vaikeata minulle. " Anna mennä vaan" Linus sanoi ja alkoi pyöräilemään kovaa vauhtia alaspäin haha. Onneksi opin nopeasti ja keskittyminen oli 100%. Toinen kierros oli paljon helpompi ja hauskempi. Tosi hyvä koordinatio- tasapaino ja rohkeustreeni, pitää uskaltaa ottaa vähän riskejä, sillon se on paljon hauskempaa. Kiva treenata jotain uutta, pitää mennä joskus uudestaankin!

P1000583P1000601
På snön var det ingen idé att försöka cykla, eftersom det slutade lätt med en krash. Tog den säkra vägen och ledde över snöpartierna ;) Galet förresten att det finns snö kvar i JULI!

Lumen päälle ei kannattanut pyöräillä, sillä siinä meni nopeasti nurin. Otin varman päälle ja kävelin lumen yli ;) Hullua muuten että löytyy lunta vielä HEINÄKUUSSA!
P1000605 P1000610
<3
P1000618 P1000621 P1000627  P1000655
De flesta bilder är tagna av Linus, måste tacka min mästerfotograf! Så roligt att blogga när man har fina bilder att visa er. Hoppas ni tyckte lika mycket om att läsa om detta som jag tyckte om själva dagen! :)

Suurin osa kuvista on Linuksen ottamia, minun supervalokuvaajani! Niin kivaa blogata kun on hienoja kuvia näyttää teille. Toivottavasti piditte yhtä paljon lukemastanne kuin mitä minä tykkäsin tästä päivästä!:)P1000589