Tärnaby-Helsingfors

image

Idag ringde alarmklockan omänskligt tidigt.  Mitt första plan avgick 6.00 från hemavan.  Sedan väntade jag i några timmar på Arlanda, och nu har jag precis landat i Helsingfors.  Känns som att klockan är typ 18 när man varit vaken så länge, men som tur är den bara 14.
Nu ska jag försöka ta mig hemåt för att hämta bilen, och därefter börja köra mot landet. Där väntar min familj och mina kusiner på mig. Vi ska ha vår årliga landekusin helg, alltid lika roligt. Idag blir det vila från träningen, att stiga upp kl. 4 är inte direkt någon supergrej för träningen. Imorgon är det back to business med ett svettigt intervallpass!

Tänään herätyskello soi aivan liian aikasin. Ensimmäinen lentoni lähti Hemavanista 6.00.  Sen jälkeen sain odottaa pari tuntia Arlandassa ja nyt laskeuduin äsken Helsinkiin.
Nyt suunitelma on päästä täältä kotiin mahdollisemman nopealla tavalla. Kotona hyppään heti autoon ja ajan landelle, missä perheeni ja serkut odottavat minua. Joka kesä tavataan kaikki landella ja vietetään hauska viikonloppu yhdessä, ja nyt on se aika!
Tänään otan lepopäivän treeneistä. Ei ole oikein optimaalista herätä neljältä treenin suhteen. Tänään voin kerää energiaa,  sillä sitä tarvitaan paljon huomisen intervallitreeniin!


image