Äventyr

imageSom ni kanske märkt hittar vi på en hel del äventyr med Linus. Det gillar jag mycket med oss, det blir aldrig tråkigt.  Igår var vi och cyklade på fjället. Riktigt kul och krävande. Var första gången för min del, så krävdes en hel del koncentration. Har många riktigt fina bilder från igår som jag vill visa er, men det får bli imorgon, för nu ska jag njuta av de sista timmarna här i Tärna. Imorgon är det nämligen dags att åka hem till Finland.  Hörs imorgon :)

Kuten varmasti olette huomanneet, teemme kaikkeja erilaisia seikkaluja Linuksen kanssa. Eilen käytiin pyöräilemässä tunturilla. Oli kivaa ja haastavaa, varsinkin minulle sillä se oli minun ensimmäinen kerta. Nyt ajon nauttia viimeisistä tunneista täällä tärnabyyssä, huomenna on nimittäin kotiin meno aika. Minulla on paljon upeita kuvia eilisestä jonka näytän teille huomenna. Siihen asti,  Kuulemisiin!:)