Löpa på fjället

imageTar tillbaka detdär med att jag skulle ta det lugnt igår. På eftermiddagen körde vi upp på fjället med mamma och Matilda,  som är vår hurtiga rektor på skolan. Vi sprang en härlig löptur där på lite över 1 timme. Mycket uppför vilket ledde till rätt hög puls. Första gången i sommar jag sprang ett så långt pass med hög puls.  Tycker det gick bra att springa, märker att min kropp börjar bli rätt duktig på att klara längre och tuffare belastningar, vilket känns så bra. 
Det var galet vackert på fjället, både jag och mamma var alldeles fascinerade över hur naturen kunde vara så vacker. Måste rikta ett stort tack till Matilda som ville följa med och visa oss denna fantastiska löprunda!


Otan takaisin sen että minun piti ottaa rauhallisesti eilen. Iltapäivällä lähdettiin tunturille äidin ja Matildan, joka on meidän koulun rehtori, kanssa juoksulenkille. Sillä piti juosta melkein koko ajan tunturia ylöspäin, niin pulssi nousi aika korkealle. Eilen oli ensimmäinen kerta tällä kesällä kun treenasin noin intensiivisen pitkäkestoisen kuntotreenin ( 1.20 h). Huomaan että kehoni jaksaa paljon paremmin nyt treenata tuommosia rankkoja treenejä mikä tuntuu niin hyvältä!
Oli niin kaunista tunturilla, oltiin äidin kanssa ihan hämmästyneitä että luonto voi olla niin kaunis!


imageimageimageimage