Tränaträna

imageIgår var en tuff träningsdag som slutade med en lugn löptur i detta vackra landskap.  Linus jobbade igår och även idag så jag passar på att träna ordentligt nu. Igår blev de hela 3 pass, dock ett pass som var mer återhämtande. Idag är träningsvärk ett faktum ;)

Mina föräldrar är också här, vilket är väldigt roligt, så mamma har följt med på de flesta träningspass. Mycket roligare med sällskap.

Tanken var att jag skulle inleda denna morgon med ett tufft intervallpass, men kroppen är trött,  vilket även checkmylevel påpekade, så därför kör jag ett rörlighetspass istället.  Blir bra det med :)

Eilen minulla oli huippu treenipäivä! Treenasin jopa kolme treeniä, josta yksi oli palauttava. Viimeisen treenin jälkeen väsytti paljon, joten menin melkein heti nukkumaan haha. Tänään tuntuu kova treenipäivä kropassa!

Ajatuksena oli aloittaa tämä päivä rankalla intervalli treenillä, mutta kehoni on väsynyt ja myös checkmylevel oli samaa mieltä, jotta rankka treeni vaihtuu liikkuvuustreeniin. Kyllä siitäkin tulee ihan hyvää :)