Tärnaby

*Edit* I god tro var jag säker på att jag lyckades ladda upp detta inlägg i fredags när vi var till fjälls. Så var det tyvärr inte! Här får ni inlägget,  hoppas de inte blir för rörigt :)

imageHej!
Gissa vart jag är? Jo i Tärnaby, och hälsar på Linus! För er som inte vet bor jag i Tärnaby på vintrarna.  Här är allting superbra.  Har en massa fina bilder att visa er men just nu är vi i fjällen där internet knappt existerar. För tillfället sitter jag framför en öppen eld medan Linus fiskar.  Mår så himla bra här, ännu till när jag får vara med honom :)
Försöker ladda upp bilder från gågna och kommande dagar så håll utkik <3

Arvatkaa missä olen? Tärnabyyssä! Olen täällä moikkaamassa poikaystävääni. Täällä on kaikki superhyvin. Minulla on niin paljon hienoja kuvia näyttää teille mutta Tällä hetkellä enpysty sillä ollaan niin metsässä että täällä ei ole juurikaan internettiä. Täällä on ihanan rauhallista :)
Yritän saada näytettyä teille kuvia viimepäivistä ja tulevista päivistä parhaani mukaan :)


image