Klar Värld

IMG_20150714_171815
Som ni märker handlar inte denna blogg bara om min träning. Tycker själv att det blir rätt enformigt i längden att bara skriva om träning, speciellt på sommarn då det ofta ser rätt lika ut varje vecka. Försöker få ihop en bra mix här, hoppas ni gillar det!
Nåväl nog babblat om detta. I tisdags fick jag mina nya glasögon. Måste rikta ett stort tack till Instrumentarium i Grankulla, för väldigt bra service!
Jag har egentligen haft glasögon i flera år, men har använt dem väldigt lite både på grund av lathet men också för att de aldrig riktigt känts bra med dem. Visade sig nu såhär i efterhand att de inte varit optimala för mina ögon så det förklara ju den saken. Nå nu har jag nya snygga glasögon som passar min syn. Har använt dem hela tiden sen jag fick dem och hjälp så skönt att slippa huvudvärk. Förstår inte hur jag klarat mig innan ;)

Niin kun varmasti olette huomanneet tämä blogi ei ole vain treeniblogi vaan täällä tapahtuu kaikkeaa kivaa! Yritän kirjoittaa erilaisia kirjoituksia tänne jotta blogi olisi mahdollisimman mielenkiintoinen, toivottavasti tykkäätte blogistani :)
No nyt asiaan! Tiistaina sain minun uudet silmälasit. Minun on pakko sanoa iso kiitos Kauniasten Instrumentaariumille hyvästä palvelusta!
Minulla on oikeasti ollut silmälasit jo monta vuotta mutta en ole pitänyt niitä hirveästi. Osin koska en ole jaksanut, mutta myös koska ne eivät ole tuntunut niin hyvältä. Selvisikin näin myöhemmin ettei ne ole olleet optimaaliset minulle. Onneksi minulla on nyt hienot uudet lasit joilla näen kaiken taas kirkkaasti.

DSC_1254

DSC_1262