Kärlek för kroppen och Hot Yoga

DSC_1279
Jag försöker att, vid sidan om mina vanliga träningar, även träna pass som jag kallar " Kärlek för kroppen pass". Eftersom min kropp har fått gå igenom tuffa tider, försöker jag med jämna mellanrum köra pass som återhämtar och gör så kroppen varvar ner, och som samtidigt gör gott för sinnet. Igår testade jag Hot Yoga för första gången i mitt liv. Jag har tidigare provat olika former av yoga men inte just Hot Yoga. Jag gick med min mamma, vilket var tur, eftersom jag då kunde tjuvkolla på henne när jag hade nollkoll på vad jag skulle göra.
Nå vad tyckte jag om Hot Yoga? Jag tycker det var väldigt roligt, svettigt ( dock inte sådär kaotiskt varmt som jag hört att det skulle vara) men framförallt var det krävandet för hjärnan! Så mycket koncentration krävs för att göra allting i rätt tid, och på samma gång hinna andas. Bra hjärngymnastik ;) I slutet av passet körde vi avslappning, då fick hjärnan och kroppen vila totalt, vilket var så skönt. Kommer jag prova pånytt, absolut! Den avslappnade känslan man hade efteråt är svår att slå, mera yoga åt folket!

Yritän, oman harjoituksieni sijalla, myös ehtiä tehdä treenejä jotka kutsun " Rakkautta keholle treenejä". Kehoni on saanut käydä läpi aika paljon vaikeita aikoija, ja siksi yritän treenata säännöllisesti myös treenejä jotka palauttavat kehoni.
Eilen kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni Hot Yogaa! Olen ennen kokeillut erilaisia yogamuotoja mutta en juuri Hot Yogaa. Menin äitini kanssa, onneksi ( hehe) sillä kun minulla ei ollut mitään hajua mitä minun piti tehdä, kurkkasin nopeasti äitiä, ja sitten olin jälleen oikealla radalla.
No mitä pidin Hot Yogasta? Mielestäni oli hauskaa, hikistä mutta etenkin oli haastavaa aivoille! Oli niin paljon mitä piti tehdä samaa aikaa, ja samalla piti vielä muistaa hengittää oikein, keskittyminen oli 100% päällä. Haluanko kokeilla Hot Yogaa uudelleen? Todellaki! Oli niin kivaa, ja rento fiilis yogan jälkeen oli mahtava. Enemmän yoogaa kansalle!

DSC_1251