Mina favorit bålövningar #1

Jag fick ett önskemål häromdagen om jag kunde berätta om mina favorit magmuskel/bål övningar för att ge lite inspiration åt er. Självklart vill jag göra det! Jag tänkte att jag delar upp inläggen så det kommer ramla in favoritövningar här nu närmsta tiden. Om detta är något ni vill se mera av, tveka inte att låta mig veta om det! Lycka till med träningen :)
Vähän aikaa sitten sain toivomuksen jos voisin kertoa teille minun suosikki vatsalihas/core liikkeistä. Tottakai haluan! Nyt lähiaikoina tulen julkaisemaan minun suosikkiharjoituksia, ja tässä tulee ensimmäinen! Tsemppiä Treeneihin :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Justera TRX:n i lämplig höjd. Lägg dej på sidan, med fötterna i TRX:n. Lyft upp kroppen så som på bilden, ha böjd arm så att du kan lätt stödja på armen. Sträck den fria handen mot himlen. Aktivera hela bålen så att du får övningen och bli så effektiv som möjligt. Försök att hela tiden lyfta dej själv så högt upp att du blir rak som i en planka. Rumpan ska inte puta bakåt som i ett V utan hela kroppen ska vara spikrak. TRX:n kommer troligen börja gunga lite och då gäller det att spänna HELA BÅLEN så att du hålls på plats. Håll ena sidan t.ex. 20-30 sek. Vila en kort stund och så kör du samma sida två gånger till. Byt sedan sida.Muokkaa TRX:n niin että se on oikeassa korkeudessa. Mene kyljelleen niin kuin kuvassa. Nosta kehoa kohti taivasta. Yritä nostaa itteäsi niin paljon että olet ihan suora. Aktivoi ja jännitä keskikroppaa. Voi olla että TRX alkaa heilumaan vähän, sillon pitää jännittää koko keskikroppaa vielä enemmän jotta asento pysyy oikeana.  Pidä asento esim. 20-30 sek. ja huilaa pienen hetken. Tee sitten sama juttu samalla puolella vielä kaksi kertaa. Sen jälkein voit vaihtaa sivua. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA