Första lediga morgonen

DSC_1242
Hej!
Jag har slutat min jobbvecka och såhär såg min första lediga morgon ut. Väldigt skönt att kunna börja dagen med en god och lugn frukost. Nu har jag ledigt i två veckor i sträck, vilket verkligen är behövligt. Detta betyder mycket träning och mer inlägg här på bloggen! Det är svårt att blogga när jag jobbar, tiden räcker helt inte till. Nu är allt som vanligt så nu ska det finnas tid för bloggandet. Igår hade jag en härlig dag, visar er mer om den senare! Nu ska jag kila iväg och hälsa på min mormor och morfar. Hörs sen :)

Hei!
Neljäs työviikko on päättynyt, ja tänään sain nauttia rauhallisesta aamupalasta. Minulla on vapaata kaksi viikkoa, mikä tuntuu niin hyvältä. Näiden viikkojen aikana tulee treenattua paljon ja samalla voin myös kirjoittaa enemmän tänne blogiin! On niin vaikeeta ehtiä kirjoittaa teille kun olen töissä, aika ei vain riitä kaikkeen. Eilen minulla oli ihana päivä, kerron siitä lisää myöhemmin. Nyt minun pitää mennä sillä ajattelin mennä tapaamaan isovanhempiani. Kuulemisiin :)