Ta hand om din kropp

DSC_1166

Imorgon har jag en läkartid i Helsinfors, så jag var tvungen att åka hem från jobbet för att kunna gå dit imorgon på morgonen, och så kör jag tillbaka till jobbet direkt på morgonen. Ikväll skulle jag egentligen ha ett viktigt möte, men det flyttades till Söndag så då hann jag gå på idrottsmassage istället.

De tre senaste dagarna har kroppen strejkat rätt mycket, och jag har vilat från träningen. Därför tänkte jag att idrottsmassage var det bästa jag kunde ge min kropp just idag, för att hjälpa den med återhämtningen. Det är så viktigt att komma ihåg att ta hand om sin kropp. Jag tror det är något som många glömmer bort, man är så inne i sin "träna stenhårt bubbla" att man glömmer bort en så otroligt viktig del som att ta hand om sin kropp och hjälpa den återhämtas.
Som jag tidigare skrivit så samarbetar jag med SUHK, mer om det kan ni läsa i ett gammalt inlägg som ni hittar HÄR. Tycker det är så himla erfarna och duktiga fysioterapeuter och massörer där, så jag är väldigt stolt att få samarbeta med dem. Nu hoppas jag att massagen gjort det lilla extra som krävs för att min kropp ska vara nöjd och glad så att jag kan fortsätta träna! Klockan börjar vara rätt mycket nu så ska stänga ner datorn och gå och lägga mig. Sov gott <3

Huomenna minulla on lääkäriaika Helsingissä, joten minun piti ajaa töistä kotiin tänään jotta ehdin sinne huomenna aamulla. Sen jälkeen ajan takaisin töihin. Alunperin minulla piti olla kokous tänään illalla mutta se siirrettiin sunnuntaiksi joten menin urheiluhierontaan sen sijaan.

Kolme viimeistä päivää kehoni on ollut väsynyt ja koko ajan jossain puolessa kehoa on särkenyt. Siksi olen levännyt kolme päivää jotta kroppa ehtisi palautua. Ajattelin että urheiluhieronta olisi parasta mitä voisin antaa keholleni juuri tänään. Kehonhuolto on niin tärkeää, ja luulen että moni varmasti unohtaa sen kokonaan sillä se tuntuu varmasti turhalta. Näin ei ole, kehonhuolto on yhtä tärkeää kuin itse treeni!
Niin kun olen aikasemmin kirjoittanut esim. TÄÄLLÄ minulla on yhteistyö SUHK:n kanssa. Mielestäni heillä on hyvät fysioterapeutit ja hierojat, ja olen hyvin ylpeä että saan tehdä yhteistyötä heidän kanssa. Nyt toivon että hieronta oli se viimeinen juttu mitä kehoni tarvitsi ja että voisin huomenna taas jatkaa treenejä! Tätä kirjoittaessa kello on jo paljon ja on aika mennä nukkumaan, hyvää yötä kaikille <3 
DSC_1168