Nyaste Favoriten!Här se ni mitt nyaste favorit-träningsredskap som jag fått låna av Suomenurheiluhierontakeskus. Jag vet att detta inte är någon ny produkt på marknaden, men tycker det är värt att höjas ändå! Dessa pratas ofta om under namnet TRX, men just denna jag har är från Gymstick. Nå hur som helst, galet bra träningsredskap som får det att bränna i bålen på ett sätt som inte går att förklara. Tidigare i sommar har jag kört bål med vikter och egen kroppsvikt, och just nu hade jag lite idétorka. Därför var det perfekt för mig när Terhi kom med ett nytt bålprogram som innehöll många övningar med detta redskap. Dagen efter detta träningspass var det svårt att stiga upp ur sängen för magmusklerna var så sjuka ;)
På de flesta gym finns det ett TRX band så om någon skulle tycka det skulle vara intressant med lite övningar så hojta till så skriver jag mer än gärna ett inlägg om det!

Tässä näette minun uusi suosikkitreenimuoto minkä sain lainata Suomenurheilukeskusesta! Useimmiten puhutaan näistä nimellä TRX mutta juuri tämän on Gymstickin.
Tämän kanssa saa ihan huipun treenin tehtyä. Sain aktivoitua ihan eri lihaksia kun esim. tavallisissa vatsaliikkeissä. Tämän treenin seuraavana aamuna oli vaikeeta nousta sängystä kun vatsassa sattui niin paljon ;)
Melkein jokaisesta kuntosalilta löytyy TRX joten jos sinun mielestä olisi kiva saada vähän uusia ideoita niin laita ihmeessä kommenttia niin kirjoitan mielellään!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA