JobbAJobbA

Hej!
Denhär veckan är jag på jobb. Det är seglingsläger 2 denna gång. Min lediga vecka var helt fantastisk så om jag är ärlig, så var det nog lite svårt att komma tillbaka till jobbet. Denhär veckan är även min återhämtningsvecka med träningarna.  Förra veckan kunde jag genomföra flera träningar än vanligt,  så denna återhämtningsvecka är tänkt att hjälpa kroppen att återhämta sig från all träning.
Nu måste jag iväg och fortsätta jobba,  ville bara kika in och säga hej :)


Tämän viikon olen jälleen töissä.  Tällä kertaa meillä on purjehedusleiri 2. Vapaa viikkoni oli niin kiva, että otti kyllä vastaan kun piti lähteä taas töihin.
Tämä viikko on myös minun palauttava viikko. Viime viikolla pystyin treenaamaan enemmän kuin aiksemmin joten palauttava viikko on tärkeä nyt jotta kroppa ehtii palautua kunnolla.
Nyt minun pitää mennä takaisin lapsien luo, ajattelin vain nopeasti sanoa Hei teille :)