Hopp

Hej!
Förlåt för att detta inlägg kommer så sent på kvällen. Internet är väldigt långsamt, har tagit mig flera minuter att få uppladdat dessa två bilder, och allt går allmänt trögt framåt haha. Denna vecka är min " hårdträningsvecka". Jag delar upp veckorna i olika tuffhetsgrader så nu är jag inne på junis tuffaste. Ligger några dagar efter schemat pga. att kroppen behövt extra vila men det gör ingenting. Vi fotade en del roliga bilder från dagens träningar, mer kommer imorgon!

Hei!
Anteeksi näin myöhäinen kirjoitus. Netti on niin hidas tällä hetkellä, on kestänyt monta minuuttia että olen saanut vain nämä kaksi kuvaa ladattua. Tämä viikko on minun " kovatreeniviikko". Jaan treeniviikot eri rasitusasteisiin, ja tämä viikko on kesäkuun raskain. Olen pari päivää suunitelman jäljessä, kun keho on tarvinnut levätä enemmän kun suuniteltu, mutta ei se mitään. Otettiin aika hauskoja kuvia päivän treeneistä, mutta lisää niitä tulee huomenna!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA