Det går bra nu

DSC_1046
Igår var en riktig toppendag. Det var också en välbehövlig vilodag så det fanns lite överloppstid. Jag hann med mycket, bla. träffade jag min mentalcoach Christina. Vi satt och pratade i några timmar, vilket verkligen var behövligt. Mycket tankar som snurrar redan inför nästa säsong. Då är det skönt att ha någon man kan berätta och diskutera om allt med, så behöver man inte gå och fundera på det längre!
Eilen oli lepopäivä, ja myös hirmu hyvä päivä. Ehdin tehdä paljon esim. nähdä minun henkinenvalmentaja Christina. Puhuttiin monta tuntia, mikä oli tarpeellista. Paljon ajatuksia ensi kaudesta jotka jo nyt pyörivät päässä, joten oli hyvä saada puhua hänen kanssa, sillä nyt ei tarvii enää miettiä niitä asioita. 
DSC_1047

DSC_1078
Efter träffen med Christina åkte jag spontant och hälsade på min farmor. Där blev jag bjuden på jordgubbar och så satt vi och pratade i några timmar, alltid lika mysigt. Jag blev även några helt underbara väskor rikare. Jag är så tacksam att Fammo vill ge åt mig av sina gamla väskor, för dem är så galet fina. Bilder på dem kommer senare.
Kun olin sanonut näkemiin Christinalle lähdin isoäitini luo. Aina niin mukavaa olla hänen luona <3 

DSC_1082

DSC_1087
 När jag kom hem  var det dags för telefonmöte. Det är såå himla mycket roligt på gång, som kommer hjälpa mig och min skidåkning enormt mycket. Jag ser verkligen fram emot tills jag får avslöja allt åt er, men hittills är allt väldigt oklart och hemligt ännu .. :) Resten av kvällen spenderades med en av mina närmsta vänner, Dina. En galet bra dag med andra ord! :)

Kun tulin kotiin minulla alkoi heti puhelinkokous. Tällä hetkellä tapahtuu niin paljon kivaa mikä tulee auttamaan minua paljon urheilussani. Haluaisin kertoa teille kaiken jo nyt mutta vielä en voi sanoa mitään. Lupaan sanoa heti kun kaikki on valmista !
Loppuillasta olin hyvän ystäväni Dinan kanssa. Huippu päivä toisiin sanoin! :)