Träningsuppdatering!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänkte att det var dags för en liten uppdatering om hur träningarna går! Just nu går det riktigt bra, jag är så stolt över min kropp som kämpar på och tål träningarna jag utsätter den för. Jag har tagit upp mer överkropps och bål träning nu och varvar för tillfället mest mellan konditionsträning och överkroppsstyrka. Mina ben, är den del av min kropp som mest brukar trilskas, men igår fick jag riktigt bra svar även av dem! Jag känner hur jag börjar bli allt starkare och uthålligare nu för varje träning som går. Redan nu är jag såå peppad inför nästa säsong, men ännu måste man hålla i tyglarna och kämpa på med fyssäsongen.
Ajattelin että oli aika kertoa miten treeneissä menee! Tällä hetkellä menee oikein hyvin, olen niin ylpeä kropastani kun se on jaksanut näin hyvin viimeiset viikot. Olen treenannut enemmän yläkroppa ja keskivartalo voimaa nyt viime aikoina. Eniten on tullut treenattua kuntoa ja voimaa. Jalkatreeniä en ole vielä pystynyt tehdä, sillä jalat eivät ole ihan mukana vielä mutta eilen kun kokeilin tehdä vähän kyykkyjä niin sain hyvän vastauksen jaloista joten sekin menee oikeeseen suuntaan! Olen jo nyt niin innoissaan ja mietin tulevaa kautta, mutta ensin pitää treenata tämän kesätreenin loppuun, ennen kun pääsee jälleen suksille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
När jag får en stund ledigt på landet brukar jag gå på min slackline. Tycker det är väldigt roligt samtidigt som det är bra för balansen. Min slackline är ganska smal, jämfört med "den vanliga", så den är rätt svår. Ibland går det bra...

Jos saan hetken vapaata mökillä niin kävelen minun slacklinella. Mielestäni se on hauskaa samalla kun se parantaa tasapainoa. Joskus menee hyvin..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Och ibland blir det kaos ;)
Ja välillä ei ;)