Träning och seglingsläger

DSC_1001

Hej!
Allting rullar på här på lägret. Har varit så fullt upp att jag inte hunnit blogga. Barnen gick nyss och la sig efter ett fartfyllt disco. Ännu några jobbdagar kvar och sedan är jag ledig en vecka, tjohej!
Kaikki menee hyvin täällä leirillä. Minulla on ollut niin paljon tekemistä etten ole ehtinyt kirjoittaa tänne mitään. Lapset menivät äsken nukkumaan ja nyt on minunkin aika nukkua. Vielä pari päivää töitä ja sitten minulla on vapaa viikko!

IMG-20150625-WA0005

Träningarna flyter på rätt bra just nu, igår var jag och Pappa och cyklade en nästan 30 km lång tur. ( Var hemma i stan en snabbis pga. läkarbesök). Cykelturen gick riktigt bra, så roligt att pappa ville följa med. Denna sommar har jag tränat mest kondition eftersom kroppen svarar bäst på det. Hoppas kunna lägga in lite mer explosivitet och spänst de närmaste veckorna :)

Treenit kulkeet hyvin tällä hetkellä. Eilen käytiin pyöräilemässä isäni kanssa melkein 30 km. Pyöräilylenkki meni hyvin, niin kivaa kun isä halusi tulla mukaan. Olen treenannut eniten kuntoa tällä kesällä sillä kroppa vastaa parhaiten kuntotreeni. Suunnitelmassa ja toiveena on nyt että voisin treenaa enemmän räjähtävyyttä ja nopeuutta tulevilla viikoilla.