TränaÄtaTräna

DSC_0785
Resten av helgen bestod till mesta dels av att träna, äta och umgås med familjen. Väldigt skönt och så kul att kunna träna ordentligt igen. Idag på morgonen steg jag upp tidigt för att hinna träna innan allt program som dagen innehåller. Egentligen var min tanke att träna kondition men CHECKMYLEVEL sade: Endurance NOT recommended, så då var det bara att byta om och åka på gymet istället. Där blev det ett effektivt överkroppspass med bästa träningssällskapet, nämligen min mamma. Efter träningen hann jag snabbt hem och fixade klart allting och så körde jag ut mot Hangö. Jag jobbar även denna vecka så inge ledigt här inte. Nedan lite bilder från helgen på landet.
Viimeiset päivät viikonlopusta meni aika samoissa merkeissä. Söin, treenasin ja vietin laatuaikaa perheeni kanssa. Tänään aamulla piti nousta aikasin jotta ehtisin treenata ennen päivän kaikkia ohjelmia. Suunitelmassa oli kuntotreeni mutta CHECKMYLEVEL sanoi mulle aamulla: Endurance NOT recommended, joten vaihdoin treenivarusteet ja lähdin salille. Salilla treenasin yläkroppaa joka meni oikein hyvin. Olen töissä myös tämän viikon joten ei mitään vapaata täällä ei ;) 
DSC_0954DSC_0956DSC_0958DSC_0965
När man är på landet är det transportmedlet till träningarna lite lyxigare än vanligt. Istället för att köra tråkig bil med en massa stressade människor, får man köra båt i en vacker skärgård.
Kun olen maalla, matkustustapa treeneihin on paljon kivempi kun tavallisesti. Sen sijaan että tarvitsisi ajaa tylsää autoa kaikkien streessavien ihmisten kanssa, saa ajaa venettä kauniissa saaristossa. 
DSC_0966

OLYMPUS DIGITAL CAMERANej jag är inte gravid och har inte skaffat ölmage, som det ser ut på bilden haha. Tröjan har helt enkelt bubblat till sig så det ser ut så. Tyckte det var en fin bild så vi struntar i låtsasmagen ;)
Ei, en ole raskaana enkä ole kasvattanut kaljamahaa, niin kun näyttää kuvassa, haha. Hupparini on jotenkin pulahtanut joten näyttää siltä.