Midsommar del 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lite mer bilder från midsommar! Som jag tidigare skrev var jag först med gänget i Karis. Vi hade det verkligen toppen, spelade olympiska spelen, badade bastu, åt god mat och hade det allmänt gott. Vid halv elva satte jag mig i bilen och körde till Cessi. Där väntade min fina vän och vi avslutade midsommaren på bästa sätt, med mycket tjejprat. Efter midnatt var det så himla fin solnedgång så jag var tvungen att hämta kameran och fota.

Vähän lisää kuvia juhannuksesta. Kuin aiemmin kirjoitin olin ensin porukan kanssa Karjaalla. Meillä oli huippukivaa, pelattiin olympialaiset pelit, saunottiin, syötiin hyvää ruokaa ja oli muutenkin vain mukavaa. Puoli yhdentoista aikaa ajoin Cessin luo missä minun rakas ystävä odotti minua. Juhannus päättyi parhaalla tavalla auringonlaskussa. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS <a href=OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA