Midsommar del 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår värmde jag upp precis vid havet bredvid midsommarbrasan. En stund jag kommer minnas tydligt i Januari när det är mörkt och kallt. Träningen gick bra, körde inte supertungt då det var tredje dagen i rad träning. Fick till ett bra pump och känsla i bålen och idag känner jag mig fortfarande  relativt pigg, trots träningsvärk, så gårdagens träning var precis lagom. Bra det! Denna bild har jag även lagt upp på min instagram, ni kan följa mig under namnet: corinnegronholm :)

Eilen lämmittelin rannalla, juhannuskokon vieressä. Hetki minkä tulen muistamaan Tammikuussa kun on kylmää ja pimeetä. Treeni meni hyvin, en tehnyt tosi rankkaa treeniä sillä oli jo kolmas treenipäivä putkeen. Tänään olo on aika pirteä, vaikka että lihaksissa tuntuu, joten eilinen treeni taisi olla juuri sopiva! Tämä kuva laitoin myös minun instagramiin, minkä löydätte nimimerkillä: corinnegronholm :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
När jag är ute på landet kör jag mycket med kettlebells. Det finns ju oändligt mycket övningar, och det går att få till riktigt tunga övningar som ändå inte sliter på leder och diskar.

Kun olen landella, treenaan paljon kahvakuulojen kanssa. Niitten kanssa voi tehdä kaikkia erilaisia liikkeitä, huippu väline minun mielestäni!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

"OLYMPUS</p
Något som är SÅ viktigt är att äta på en gång efter träning. Har man inte lyxen, som jag igår, med en mamma som lagade rykande färska spenatvåfflor som smakade gudomligt, så kan man äta t.ex. en banan och något proteinrikt direkt efter träning. Om du inte äter direkt efter träning ( inom 15 minuter) så kan inte kroppen återhämta sig och du får inte ut allt av din träning. Istället för att bygga muskler och bli stark så går kroppen på sparlåga och slits ner. Värt att tänka på!

Jotain mikä on todella tärkeetä on syödä heti treenin jälkein ( mieluiten 15 minuutin sisällä). Eilen äiti oli kiltti ja laittoi minulle tosi hyviä pinaattivohveleita. Mutta jos sinulla ei ole semmosta mahdollisuutta niin esimerkiksi banaani ja jotain missä on proteeinia on hyvä syödä heti treenin jälkein. Jos et syö heti treenin jälkein, kehosi ei pysty palautumaan ja sen sijaan että sinusta tulisi vahva ja saisit enemmän lihaksia, keho menee säästötilaan ja sillon ei mitään lihaksia saa aikaseksi. Tärkeää miettiä tulevaisuudessa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Efter träningen åkte jag iväg till Karis där jag mötte upp gänget. Har en hel del bilder från igår som jag tänkte visa upp i nästa inlägg, annars blir dethär toklångt. Hur som helst, var min midsommar så lyckad. Jag hade himla roligt, verkligen inget att klaga på, men som sagt, mer om det i nästa inlägg!

Treenin jälkein ajelin Karjaalle missä porukka odotti minua. Meillä oli superhauskaa eilen, olin niin hyvällä tuulella koko illan. Minulla on aika paljon kuvia eilisestä, mutta ajattelin näyttää niitä teille toisessa kirjoituksessa, joten stay tuned!