Träning och Skärgård

DSC_0932
Glad midsommar!
Igår slutade jag jobbveckan och åkte direkt hem till stan, där jag mötte upp min vän Hema. Vi drog iväg och tränade ihop och efter träningen gick vi på en kopp kaffe och uppdaterade varandra om allt som hänt senaste tiden. Det var så roligt att träffa honom och träna ihop! Jag själv tränade överkropp och det känns i kroppen idag, hehe. Efter träningen åkte vi iväg till vårt lande ( sommarstuga) med mina föräldrar. Så skönt att komma ut hit. Fotade lite bilder härifrån igår som ni får njuta av nedan.

Hyvää juhannusta!
Eilen minulla loppu tämä työviikko ja lähdin sieltä heti keskustaan, missä tapasin ystäväni Hema. Lähdimme heti salille missä treenasimme yhdessä. Treenin jälkeen juotiin kahvia ja puhuttiin kaikesta mitä on tapahtunut viime aikoina. Niin kivaa nähdä hänet ja treenata yhdessä! Minä treenasin yläkroppaa ja tänään tuntuu lihaksissa hehe. Treenin jälkein lähdimme meidän landelle minun vanhempieni kanssa. Niin ihanaa tulla tänne. Kuvasin vähän kuvia täältä mitkä löydätte alta.

DSC_0934

Mina midsommar planer för i år är superkul, ser så mycket fram emot idag!
Nu först ska jag träna, idag är det bål och balans på schemat.

Efter träningen åker jag iväg till Karis där vi är ett gäng som ska fira midsommar på en kompis sommarstuga. Ska bli så roligt att möta upp dem igen! Eftersom jag ändå ska vara nykter ( vill satsa på träningen nu när kroppen äntligen börjar må bra) så kommer jag åka sent på kvällen till min kompis Cessi där det också firas midsommar. Kunde inte välja vilkendera firanden jag ville fira min midsommar på så jag tänkte att det är ju såklart bäst att åka på båda två! Jag blir sedan övernatten hos Cessi, tycker det är så roligt att bli övernatten hos kompisar och prata hela natten lång. Så nu vet ni hur min midsommar ser ut. Hoppas ni får en superfin midsommar allihopa <3

Minun juhannussuunnitelma tänään ovat tosi kivoja. Ensin minun pitää treenata, tänään on keskikroppa (core) ja tasapainoa suunitelmassa.
Treenin jälkein lähden Karjaalle. Tulemme viettämään juhannusta meidän porukan kanssa, yhden kaverin kesämökillä. Niin kivaa nähdä kaikki taas! Itse tulen olemaan ihan vesilinjalla tänään. Sillä en voinut päättä että missä haluan viettää juhannusta niin tulen olemaan kahdella paikalla tänään! Ensin karjaalla ja myöhemmin illalla ajan ystäväni Cessin luo missä myös juhlitaan juhannusta. Sitten jään Cessin luo yöksi. Niin kivaa jäädä ystävän luo yön yli, sillon voi jutella koko yön läpi ja vaan pitää hauskaa. No nyt tiedätte miltä minun juhannus näyttää. Oikein hyvää juhannusta kaikille


DSC_0941

DSC_0949#1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA