Breidablick

imageHej!
Denhär veckan är alltså en jobbvecka för mig. En optimal situation skulle förstås vara att jag skulle vara ledig under sommaren och bara träna. Men så är det inte utan jag måste jobba för att skrapa ihop pengar inför säsongen. Men jag tycker det funkar bra ändå! Jag jobbar på somrarna på Folkhälsans Barnläger på Breidablick lägergård. Min jobbvecka börjar på måndagar kl. 12 och slutar på lördag kl. 12. Där emellan är vi hela tiden på lägergården med våra lägerbarn. Jag tycker väldigt mycket om mitt jobb, det ger mig mycket glädje och livserfarenhet. Det här blir redan min fjärde sommar här på breidablick. Jag märker att jag lärt mig mycket dehär åren och kan förstå barn och deras funderingar på ett bättre sätt.
Här på lägren gör vi allt från himmel och jord. Igår hade vi t.ex. Sandslottstävling och så byggde vi tält och hade plättkalas. Nedan ser ni några bidrag från sandslottstävlingen, visst är dem fina:)?


Hei!
Tämä viikko on siis minulle työviikko. Optimaalinen tilanne olisi tottakai että voisin olla vaapaa ja vain treenata kesäisin, mutta minun pitää käydä töissä jotta saisin kerättyä rahaa ensi kaudeksi. Minun mielestäni tilanne toimii silti hyvin!
Olen töissä Folkhälsanin kesäleireillä Breidablickissä. Työviikkoni alkaa aina maanantaina kello 12 ja loppuu lauantaisin kello 12. Tämän välillä olemme koko ajan leirialueella leiriläisten kanssa. Pidän kovasti työstäni ja opin paljon ollessani täällä. Tämä on jo minun neljäs kesä täällä ja viihdyn vieläkin yhtä hyvin.
Me tehdään kaikkea kivaa täällä, eilen meillä oli esim. Hiekkalinna kilpailu, rakennettiin telttoja ja syötiin lättyjä.

imageimageimageimageimageimage