En hurtig morgon!

image#23

Denna morgon steg jag upp 6.20, åt en liten frukost och drog ut på dagens träning, vilket innebar en härlig löptur med min mamma. Min kropp är rätt känslig för att springa på asfalt så jag brukar alltid försöka prioritera att springa på mjukt underlag. Det finns många fina grusvägar runtomkring där vi bor så det är perfekt att löpa där. Löpturen gick riktigt bra, kul att mamma ville följa med! Fastän det blir tidig uppstigning så gillar jag att träna på morgonen, det är den bästa starten på morgonen.

Tänään aamulla heräsin 6.20 ja söin pienen aamiaisen. Aamiaisen jälkein lähdin ulos lenkille äitini kanssa. Kehoni on aika herkkä, ja tulee nopeasti kipeäksi jos juoksen asfaltilla. Siksi yritän juosta mahdollisimman paljon pehmeellä alustalla. Lenkki meni oikein hyvin, kivaa että äiti halusi tulla mukaan. Vaikka että pitää herätä aikasin niin pidän aamutreeneistä, se on paras tapa aloittaa päivä.


image#24

DSC_0924

DSC_0926

Efter löpturen blev det en andra frukost, en lång dusch och lite bus med vovven. Sen var det dags för mig att packa mina grejer och åka till jobbet. Jag jobbar alltså hela denna vecka, men mer om det senare!

Lenkin jälkein söin päivän toisen aamiaisen, kävin pitkässä suihkussa ja leikin vähän koiran kanssa. Sitten oli aika pakkaa tavaroitani ja lähteä töihin. Tämän viikon olen siis töissä, mutta enemmän siitä huomenna!

1434348174309