Linus

DSC_0907

Idag åkte Linus hem vilket var såklart tråkigt.. Som tur ska jag åka och hälsa på honom i Juli, när jag är ledig från jobbet. Det har varit SÅ roligt att ha honom här. Det känns bra att ha fått visa vart jag kommer ifrån och vart jag växt upp. Vi hann även träffa min familj och några av mina vänner, vilket kändes väldigt viktigt för mig ( och såklart honom också). Det är så himla konstigt detdär med kärlek. Att man kan må så himla bra, och känna sig så glad, med en person som man inte ens kände för ett år sedan. Han har verkligen kommit in i mitt liv med dunder och brak ;) Här nedan får ni ett gäng bilder från vår underbara vecka, mest matbilder haha, vi har ätit så galet god mat i veckan så har inte kunnat vara utan att fota.

Tänään Linus lähti kotiin Ruotsiin, mikä oli tottakai surullista. Onneksi lähden hänen luokse heinäkuun puolessa välissä kun minulla on vapaata töistä. Oli kivaa että hän pääsi tänne Suomeen. Tuntuu hyvältä että olen saanut mahdollisuuden näyttää missä olen elänyt koko elämäni ja että hän sai tutustua minun perheeni ja ystäviin. Meillä on ollut todella hauskaa tämän viikon aikana, hän saa minut niin iloiseksi :) Alla vähän kuvia meidän ihanasta viikosta.

DSC_0895

DSC_0898

DSC_0900

DSC_0902

DSC_0911

DSC_0915

IMG_0023

IMG_0035

IMG_0046

IMG_0050

IMG_0051

IMG_0053

IMG_0061

IMG_0074

Igår fyllde Chanelle 1 år, så vi var bjudna på barnkalas. Emmy och hennes familj hade fixat allt så fint, lite nostalgiskt att vara på barnkalas, var ju ett tag sedan man var så liten .. :)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG-20150613-WA0002