Linus är här!

IMG-20150607-WA0000  I söndags hände något superroligt, nämligen min pojkvän Linus kom hit till Finland och hälsade på! Han ska stanna enda till helgen. För mig hade han gärna fått stanna hela sommaren :) Vi har gjort en hel del, bland annat träffat min familj och min farmor, gått på stan, varit på landet osv. Igår var vi på bio med en av mina bästa kompisar, Dina och hennes kille Max. Vi kollade på filmen SPY ( spion på svenska). En film jag varmt rekommenderar alla att se, den var väldigt bra och det blev ett och annat skratt där i biomörkret.

Just nu är vi påväg ut till vårt lande. Vi tänkte passa på att vara där nu när vi har möjlighet. På morgonen var det så fint väder, men nu är det mulet och tråkigt. Jag ber till alla vädergudar att ge oss lite soooool!
Idag har jag vilodag, blev ett benpass igår så det passar bra med vila nu så kroppen får återhämta sig. Vi hörs :)

Sunnuntaina tapahtui jotain tosikivaa, nimittäin minun poikaystäväni Linus tuli tänne Suomeen! Hän on täällä tämän viikon ja sitten hänen pitää lähteä takaisin ruotsiin. Jos minä saisin päättää hän voisi olla täällä koko kesän. Meillä on ollut superhauskaa ja ollaan tehty vähän kaikkea. Eilen käytiin elokuvateatterissa kahden kaverin kanssa. Katsottiin elokuva SPY, joka oli minun mielestäni aivan huippu elokuva! Kannattaa mennä katsomaan :)
Tällä hetkellä olemme matkalla meidän mökille. Aamulla oli niin hieno sää mutta nyt on pilvistä ja harmaata, toivottavasti aurinko tulee esiin nopeasti!
Tänään lepään treeneistä, eilen treenasin jalkoja joten lepopäivä sopii hyvin nyt jotta kroppa saa aikaa palautua. Kuulemisiin!