Träningsuppdatering!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänkte att jag skulle uppdatera er lite om hur träningen går, nu när det varit så rörigt här på bloggen.
Jag har tränat fys nu en tid. Jag tycker hittills att det har gått helt okej. Vissa pass och dagar känner jag mig superstark och pigg. Jag har fått hjälp av min fysio Lars att lägga ihop sommarens träningsprogram och dessa första veckor är fokuset på kondition. Det känns bra och jag tycker det är dem som känns mest optimala just nu att genomföra. Om jag kör mycket styrka så märker jag att kroppen blir snabbare trött i längden.
Tyvärr är inte alla dagar rosenröda utan ibland känner jag mig totalkörd i kroppen och alla mina dagliga rutintester visar rött. Så det går lite upp och ner. Jag tror och hoppas att det är ganska naturligt att det känns såhär i början så jag försöker att hålla mig lugn och inte stressa. Ibland går det bra att tänka så, ibland är det väldigt svårt. Men överlag så är vi absolut på rätt väg! Ibland måste jag påminna mig själv om att hur stora steg jag tagit det senaste året. Tänk att för två-tre somrar sedan så fick jag inte ens gå ut på en långpromenad..! Vi är alltså på rätt väg och det känns så bra! :)
Ajattelin kertoa teille miten treenin kanssa menee, nyt kun täällä blogissa on ollut hieman sotkuista.
Treenit on menneet tähän asti ihan hyvin. Jotkut päivät minulla on todella vahva ja pirteä olo ja silloin treeneistä tulee tosi hyvät. Olen saanut apua Larsilta laittaa kesän treenisuunnitelmat kuntoon ja ensimmäisessä jaksossa keskitytään kunnon parantamiseen. Se on mielestäni hyvä sillä huomaan että kroppa väsyy nopeasti jos treenaan paljon voimaa nyt näin alussa.
Valitettavasti kaikki päivät eivät ole olleet yhtä hyviä, joskus on todella väsynyt fiilis ja kaikki testit näyttävät punasta valoa, mutta sillon pitää vain levätä. Joten treeni ja olo vaihtelee vähän. Tottakai se on rankkaa mutta yritän olla stressaamatta.


Minun pitää joskus muistuttaa itseeni siitä miten pitkälle olen päässyt jos vertaa esim kesään joka oli kolme vuotta sitten, sillonhan en saanut edes mennä kävelylle! Joten jotain mitä on 100% totta on että olen menossa oikeeseen suuntaan, mikä tuntuu huipulta!:) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I sommar kommer jag träna mycket med Terhi. Hon kommer hjälpa mig lägga upp enskilda pass, men också vara med och sporra mig så att jag får ut allt av alla träningar.
Tällä kesällä tulen treenaamaan Terhin kanssa. Terhi tulee auttamaan minua laittamaan treenisuunnitelmat kuntoon mutta tulemme myös treenaamaan yhdessä mikä on minun mielestäni aivan mahtavaa! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_20150604_223050
Ännu är jag inte så stark, men i slutet av sommarn, då j'vlar ;)
Vielä en ole hirveän vahva, mutta kun kesä on ohi, sillon tulen olemaan supervahva ;)