Fira med fina flickor och start på fyssommarn!

Förra veckans onsdag firade vi mig lite smått med mina närmaste tjejkompisar. Vi satt ute i solen och åt lite smågott och bara hade det allmänt fint. Vi är för tillfället väldigt utspridda runt omkring i världen men som tur kunde några komma. Superroligt hade vi. Så galet roligt att få träffa vännerna igen efter en lång vinter. Lilla Chanelle var också med på kalaset och blev god vän med vår hund Linus.
Denna dag började jag även med sommarens fysträning, så sjukt kul att äntligen få vara igång. Kroppen svarar bra och allt känns  bra :)
Viime viikon keskiviikkona juhlittiin minua minun tyttökavereiden kanssa. Olemme tällä hetkellä vähän eri puolella maailmaa mutta onneksi joitakin tytöistä pääsivät tulemaan. Niin kivaa nähdä kavereita taas pitkän talven jälkein. Pikku Chanelle tuli myös juhliin ja hänestä tuli hyvä ystävä meidän koiran kanssa.
Tällä päivällä aloitin myös kesän fysiikkatreenit, niin kivaa että vihdoin olen saanut sen aloitettua. Keho vastaa hyvin joten kaikki hyvin!


 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA