Min födelsedag i bilder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Min födelsedag var väldigt härlig. Jag blev väckt på morgonen av mina föräldrar på det bästa sättet, med sång och presenter! Oj fick så fina presenter, så glad! Det var en vacker sommardag, jag träffade några vänner och på kvällen firade vi mig med släkten. Tog en del bilder från dagen som ni kan se nedan. En del bilder är också från dagen före då jag och vovven solade ute på terassen. SÅ skönt med sommar.

Minun syntymäpäiväni oli ihana. Äiti ja isä herättivät minua parhaalla tavalla, syntymäpäivälaululla ja niiin hienoilla lahjoilla. Oli kaunis kesäpäivä, näin kavereita ja illalla juhlittiin suvun kanssa. Otin monta hienoa kuvaa mitkä näette alla. Jotkut kuvat ovat myös maanantaista kun otettiin aurinkoa meidän pihalla.

image#46
Glad vovve!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
och glad 21 år gammal tjej!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Försökte ta en fin bild med vovven..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Men han ville bara pussas..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Till slut var han stilla i en sekund, men in i kameran hann han inte kolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag fick superfina blommor av min mamma!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Och på kvällen blev vi bjuden på sååå god mat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En TOPPEN födelsedag med andra ord. Tack till alla som gjorde min dag så fantastisk <3