En snabbspolning bakåt!

Hej!
Förlåt för KASS uppdatering. Jag har haft sååå fullt upp i veckan och det har helt enkelt varit svårt att hitta tiden att blogga. Känner att jag inte heller vill bara slänga in en dålig bild, eftersom det knappast gör någon lyckligare. Men nu är jag tillbaka!

I veckan har det hänt mycket, jag ska uppdatera er om det mesta. Jag har fotat en hel del så mycket bilder utlovas! Det kommer dyka upp inlägg här nu närmsta dagarna om den gångna veckan där jag bl.a fyllt 21 år, dragit igång påriktigt med fysträningen och gått på en massa roliga studentkalas.
Men först ska ni få njuta av några fina bilder från båten från Umeå till Vasa.
Hei!
Anteeksi että täällä on ollut niin hiljaista. Tällä viikolla minulla on ollut NIIN paljon tekemistä että en ole löytänyt aikaa kirjoittaa!
No nyt minä olen takaisin ja ajattelin näyttää teille miten minun viikkoni on mennyt, joten tulevina päivinä tänne tulee paljon kirjoituksia viikosta. Tällä viikolla olen esim. täyttänyt 21 vuotta, aloittanut fysiikkakauden kunnolla ja käynyt ylioppilasjuhlissa.
Ensin saatte nauttia kauniista kuvista kun olin laivalla Uumajasta Vaasaan.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA