Närmar mig hemtrakter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Havet har alltid haft en säker plats i mitt hjärta. Jag har spenderat mycket tid i skärgården med familj och släkt och vänner och när jag ser havet så tänker jag bara på sommar. Gissa om jag blev glad när solen sken och havet glittrade så fint när jag åkte med båten över till Vasa. Just nu sitter jag i bilen och kör mot Grankulla. Stannade för en snabb fikapaus och passade på att skriva hit åt er. Nu ska jag fortsätta köra. Sommarlov och HEM närmar sig .. <3

Meri ja saaristo on aina ollut minulle tärkeitä. Olen viettänyt paljon aikaa saaristossa perheen, suvun ja ystävien kanssa. Kun näen meren, mietin aina kesää ja hyviä muistoja. Iso hymy tuli huuleen kun näin miten kauniista meri kimalteli auringossa kun olin laivalla kohti vaasaa. Tällä hetkellä istun autossa matkalla Kauniaisiin. Pysähdyin nopeasti kahville ja ajattelin vain kirjoittaa tänne teille. Nyt jatkan jälleen ajamista. Kesä ja KOTI lähestyy.. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA