En vän för livet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår packade jag klart alla väskor, fyllde bilen med grejer, pussade pojkvännen hejdå och körde till Umeå. I umeå väntade min vän Elin på mig. Elin och jag träffades via skidåkningen. Från början var hon min tränare men när hon slutade som tränare så fortsatte vi hålla kontakt och det har vi fortsatt  med i flera år nu. Hon är en så fin vän, och jag hoppas verkligen vi förblir goda vänner hela livet ut.
Igår åt vi sjukt goda tacos, och satt och uppdatera varandra om allt som hänt den senaste tiden. Vi kollade såklart även på Eurovisionen, så som troligen de flesta andra i Europa. Kul att Sverige fick vinna, tyckte det var så härligt att Måns vart så genuint glad till vinsten.
Efter en underbar kväll somnade jag med ett leende på läpparna :)

Eilen pakkasin kaikki tavarat autoon sanoin heippa poikaystävälle ja ajoin Uumajaa päin. Uumajassa ystäväni Elin odotti minua. Minä ja Elin tutustuttiin alppihiihdon kautta. Ensin hän oli minun valmentajani ja kun hän lopetti valmentajatyön pidimme silti yhteyttä, ja näin on jatkunut monta vuotta. Elin on todella ihana ystävä, ja toivon että tulemme aina olemaan niin hyviä ystäviä.
Eilen syötiin hirmu hyviä tortilloita ja puhuttiin kaikesta mikä oli tapahtunut viime aikoina. Katsottiin tottakai myös Euroviisuja, niin kuin varmasti muutkin eurooppalaiset. Kiva että Ruotsi voitti, mielestäni oli niin mukavaa että Måns oli niin onnellinen voitosta.
Mukavan illan jälkein nukahdin hymy huulilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hemma hos elin och hennes kille fick jag ett eget rum. Tyckte de var så himla fint därinne, finare än på hotell!